Брад Пит и Анджелина Джоли планират да сключат брак във Великобритания.

Холивудската двойка, която се сгоди през април след седемгодишна връзка, иска интимна сватбена церемония в Уиндзор, след което планира да замине за Южна Франция, за да отпразнува събитието в луксозния си замък Шато Миравал в Прованс.

"Те винаги са планирали тайна официална част в присъствието само на децата и близките им. Искат да се венчаят в гражданското отделение на Уиндзор, където Чарлз и Камила и Елтън Джон и Дейвид Фърниш минаха под венчило", разкри запознат източник.

Джоли и Пит, които имат шест деца, са страстни защитници на правата на хомосексуалните и преди време заявиха, че са отлагали годежа си, докато еднополовите двойки получат правото да се женят в Америка. Но във Великобритания хомосексуалните бракове са разрешени и това прави страната идеално място за сключване на брак.

В момента Брад и Анджелина снимат новите си филми във Великобритания и смятат, че мястото ще бъде идеално за интимна церемония. "Те все още не са определили датата, но смятат да сключат брак с минимална суетня", разкри запознатият източник.