Първата съпруга на президента на САЩ Доналд Тръмп – Ивана, пише мемоарна книга за отглеждането на трите им деца.

„Да отгледаш Тръмп” (Raising Trump) ще излезе от печат на 12 септември, съобщават издателите от „Галъри букс”. В изявлението си те твърдят, че това ще е „надпартийна и неполитическа книга за майчинството, силата и издържливостта”.

В мемоарите си Ивана ще пише за възпитаването на Доналд-младши, Иванка и Ерик и за собствения си живот. Тя ще разкаже за детството си в Чехословакия, брака си с Тръмп и професионалните си успехи.

„Непрекъснато ме питат как съм отгледала такива прекрасни деца”, казва 68-годишната Ивана в изявление, разпространено от издателската къща. „Бях строга и любяща майка, която ги научи да ценят всеки долар, да не лъжат, да не хитруват и да не крадат, да уважават другите”, обяснява още тя.

Ивана е първата съпруга на Тръмп и е женена за него между 1979 и 1992 г. Тя е бизнесдама и бивша скиорка и манекенка. След като се развежда с нея, президентът се жени за актрисата Марла Мейпълс, а бракът им продължава шест години. Сегашната трета съпруга на Тръмп – Мелания,  е словенка и също е била модел. 

 

По материали на БГНЕС