Волфганг Ван Хален – басистът на Van Halen и син на "най-добрия китарист на всички времена" Еди Ван Хален, се оплака в Twitter, че момчетата от One Direction се подиграли на него и негови колеги рокаджии.

Музикантът нарече момчетата от британската бой банда "смотаняци” и на своя ред се подигра с прическите им.

Волфганг Ван Хален Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Забавен факт: В лобито на хотела тази сутрин бяхме обидени от скапаната бой банда #OneDirection! Поздрави, Бирмингам!”, написа Волфганг Ван Хален и продължи: "Няма майтап. Това НАИСТИНА се случи. Тези деца от #One Direction се държаха като скапаняци с Ерик Фридман (Creed), Гарет Уитлок (барабанист, работи с Марк Тремонти от Creed) и мен. Сигурно са се кръстили така, защото прическите на всички сочат в една посока (на англ. в една посока – in One Direction – бел.ред.).”

Постовете на Ван Хален разгневиха феновете на 1D. И наистина: какво си е мислил басистът?! Говорим за милиони тийнейджъри и най-вероятно нито един от тези милиони не е чувал за Van Halen, за Еди Ван Хален, за Creed или за Майк Тремонти, с когото синът на Еди Ван Хален работи в момента. Това личи и в отговорите на туитовете на Волфганг:

“Група, която се казва Волфганг Ван Хален твърди, че са били обиждани от 1D”, написа @ 1DAlerts. Останалите постове на феновете на британската банда са в същия дух.