За първи път в предаването COOL…T обичаната народна певица Николина Чакърдъкова показа двуетажния автобус мегалайнер, с който пътува на дълги разстояния, заедно с целия си екип. Изпълнителката го нарича „втори дом”, защото половината ѝ живот минава в него.

Автобусът е разделен на четири салона и както Чакърдъкова се шегува, „ така никой на никого не пречи”.

На първия етаж е салонът за шумни игри, където може да се пуши. Звездата се е постарала танцьорите ѝ да не се чувстват като на хотел, а като у дома си.

На втория етаж е „салонът за пълноценна почивка”. Всеки танцьор има свое кресло, за да може да се възстанови и да дава всичко от себе си когато е на сцената. Всяко кресло става легло, а в определен час може всички да гледат филм в киносалона.

Автобусът разполага с мини кухня – хладилник, микровълнова печка (където пекат пуканките за филмите :) )и гардероби, където всеки си има свои чифт пантофи.

Както отива на всяка звезда, Николина Чакърдъкова, има свой личен кабинет, където е и спалнята ѝ – тя го нарича „помещение за похвали и оплаквания”.

А как изглежда двуетажният автобус, вижте в следващото видео:  

Когато се качва за първи път в новата придобивка, певицата изпитала „страх и щастие” защото „това не е подарък – това е автобусът, който ние си направихме, автобусът на нашите мечти, на моите мечти”.

Снимка: bTV

Певицата и екипът ѝ са направили всичко сами, а всеки детайл е минал през ръката на певицата. Чакърдъкова споделя, че най-тежкият момент, който е прекарала в своя „втори дом” е след смъртта на баща си: „Два дни след погребението аз имах концерт в Белене. Всеки човек ми приличаше на татко. Във всеки човек от хората на площада на неговата възраст виждах баща ми. И на концерта си поплаках, но вече като си дойдох тук си се затворих и има една приказка „човек се наревава”, без другите да знаят защо и за какво”.

Певицата разказва още: „Когато пътуваме на дълъг път, особено в България, колите, тировете, всички ни бибкат, всички се радват. По това познавам, че хората ни обичат.

Снимка: bTV

Какво стои зад този успех и на колко години емблематичната певица мисли да слезе от сцената, вижте в следващото видео:

Днес Николина Чакърдъкова празнува рожден ден. Екипът на COOL…T пожелава на култовата певица да е здрава, вдъхновена и все така лъчезарна, успешна и обичана.

COOL…T започва своя девети сезон тази събота, на 9 септември.