Нова татуировка на врата на Крис Браун предизвика вълнения в социалните мрежи. Според говорител на звездата татусът е традиционно мексиканско изображение, което се свързва с отбелязването на Деня на мъртвите в Мексико. Феновете и критиците на изпълнителя обаче смятат, че Браун си е татуирал лицето на обезобразена жена и дори откриват прилика със снимката на пребитата от Крис Браун Риана, която през 2009-а обиколи медиите.

Браун се похвали с новата си татуировка вчера – 11 септември, но сигурно вече съжалява, защото масово неодобрение заля социалните мрежи и именно това наложи говорител на звездата да дава обяснения за произхода на изображението.

"Това не е Риана, нито друга пребита жена, както грешно бе съобщено”, категоричен е представителят на Браун.

Риана и Крис Браун се разделиха след побоя през 2009-а, като цели 3 години не поддържаха никакви отношения, доколкото е публично известно. Дистанцията между звездите бе наложена и от факта, че Браун имаше забрана да приближава бившата си приятелка. Изпълнителят бе съден и признат за виновен по обвинението за нападение и получи условна присъда и общественополезен труд.

По-рано тази година обаче бившата двойка отново се събра за записите на два дуета, което също не се хареса много на феновете на изпълнителите.

Само преди няколко седмици пък Риана призна през Опра Уинфри, че е простила на Крис Браун и че все още го обича.

Какво ще кажете за новата татуировка на Крис Браун? Прилича ли на Риана? Недомислица ли е това или провокация? Скандална ли е новата татуировка на Крис Браун... или по-скоро е просто грознa? Споделете в коментарите!