Алтернативен саунд и най-актуалното от българската ъндърграунд музикална сцена предлага програмата на сцената "На Тъмно Freestyle" на Spirit Of Burgas 2013. Миск от дъбстеп, реге, ска, пънк, метълкор, денсхол, джаз и drum&bass ще звучи от ранен следобед и ще посреща красивия изгрев на лазурния бургаски плаж.

В "На Тъмно” зоната ще има и работилници, подаръци, игри, значки, татуировки и др.

И тази година непосредствено до самата сцена ще бъде обособена Meet The Star зона, където феновете ще могат да се срещнат с изпълнителите от сцената в непринудена обстановка, да си кажат наздраве, да вземат автограф и, разбира се, да блеснат с нова снимка в Instagram.

Петя Данкова Снимка: ПР

На 27 юли купонът на сцената започва с Iron Sharks, а веднага след това на сцената ще се качи Петя Данкова, която може би познавате като "българска Адел”. Заедно с нея, публиката ще подгрее и Печенката.

Щафетата поемат бургазлиите Силует, а веднага след тях МЛЪК ще ни обяснят защо "всички мразят красивите и умните”. Същия ден на сцената излизат и Чугра Grand Orchestra, които ще върнат спомените за новата вълна от 90-те години на миналия век и проектите Воцек и Чугра и Нова Генерация.

DJ Mad Bear Снимка: ПР

В партито ще се включат и The Top Stoppers. Щафета ще поеме DJ Penny Metal, а вечерта ще завърши в сутрешните неделни часове със сета на DJ Mad Bear.

Вторият ден на фестивала – 28 юли, ще бъде открит от Rewind, след които High Five и Pizza поемат нещата в свои ръце. Следват NRG D & Gangjah Army, Cold In December, диджеите от SCI FI Records и DJ Deepimpulser от Бургас.

Билети за Spirit Of Burgas 2013 можете да намерите в мрежата на Eventim.