Играта на btvnews.bg, в която се борехте за 2 билета за EXIT 2013 и два готини албума, приключи! В продължение на 10 дни – до 23:59ч. на 30 юни, имахте възможност да публикувате вашите предположения за верни отговори на трите въпроса, които ви зададохме.

28 потребители се включиха, но, тъй като Achov_21 закъсня, а roverrrGT обяви, че "не му/й се ходи" на EXIT, в жребия за разпределяне на четирите награди участваха 26 потребители. Преди да ви съобщим кои са победителите, нека все пак обявим верните отговори на въпросите!

1. В състава на една от бандите хедлайнери на тазгодишния EXIT влизат музиканти от групите Radiohead, R.E.M., Beck и Red Hot Chili Peppers. Коя е тази банда?
- Верен отговор: Atoms For Peace
2. Една от групите, които ще се вихрят на Fusion Stage на EXIT 2013, изнесе 2 концерта в 2 последователни дни в София през март. За коя група става въпрос?
- Верен отговор: Dubioza Kolektiv
3. Един от диджеите от разпадналото се вече трио Swedish House Mafia застава зад пулта на култовата Dance Arena на EXIT 2013. Кой е той?
- Верен отговор: Steve Angello

На случаен принцип (с помощта на random.org :)) бяха избрани победителите, като наградите бяха разпределени в следния ред: 1. билет за EXIT, 2. билет за EXIT, 3. албум на Snoop Lion, 4. албум на Prodigy. Победителят в първия жребий не участва в следващите и т.н.

Ето и разпределението на наградите:
1.билет за EXIT – DaAlex
2.билет за EXIT – illogic
3.албум на Snoop Lion – FieryDreamer
4.албум на Prodigy - veri_si

Честито! На имейлите, с които сте регистрирани в сайта, ще получите информация за наградите!!!

Благодарим на всички, които се включиха в играта! Ако не сте сред спечелилите билет за EXIT, можете да се сдобиете с пропуск за фестивала до 6 юли от Ticketpro, а пакети - с включен достъп до фестивала, настаняване и път, можете да закупите от partytravel.bg.