Въздухът е горещ, нагорещени са и емоциите преди предстоящите музикални събития през лятото!

А искате ли направо да ви "запалим"? Даваме ви възможност да си спечелите билет за EXIT 2013.

Отговорете вярно и на трите въпроса, свързани с артистите от програмата на EXIT 2013, и можете да спечелите билет за фестивала или оригинален диск. Разиграваме два билета за EXIT 2013, едно делукс издание на последния албум на Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion – Reincarnated, и едно копие на албума на The Prodigy "Invaders Must Die". Четирима от вас ще си спечелят една от тези четири награди!

Ето какво трябва да направите, за да сте един от тези четирима късметлии:

1.Трябва да се регистрирате в btvnews.bg (важат регистрации в ladyzone.bg, btv.bg, menbox.bg, zonasport.bg)
2.Откривате или си припомняте отговорите на трите въпроса, които ще ви зададем няколко реда по-надолу.
3.Публикувате отговорите си в коментарите под този материал.
4.Стискате си палци!

До 23:59 часа на 30 юни можете да публикувате отговорите си в коментарите. В жребия за разпределяне на наградите ще участват потребители, отговорили вярно на всички три въпроса. Всеки потребител участва само с един коментар в жребия. Победителите ще бъдат определени на случаен принцип и обявени в понеделник – 1 юли.

ВАЖНО! Победителите ще получават информация за това как да си получат билетите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

СЪЩО ВАЖНО! Билетите, които двама от вас ще спечелят, осигуряват САМО достъп до концертите на EXIT. Пътят до Нови Сад и настаняването са за ваша сметка.

Ето и въпросите:

1.В състава на една от бандите хедлайнери на тазгодишния EXIT влизат музиканти от групите Radiohead, R.E.M., Beck и Red Hot Chili Peppers. Коя е тази банда?
2.Една от групите, които ще се вихрят на Fusion Stage на EXIT 2013, изнесе 2 концерта в 2 последователни дни в София през март. За коя група става въпрос?
3.Един от диджеите от разпадналото се вече трио Swedish House Mafia застава зад пулта на култовата Dance Arena на EXIT 2013. Кой е той?

Трябва да отговорите и на трите въпроса до 23:59 часа на 30 юни!

Успех!