Бавно, бавно, с танцова стъпка, часовете се оттеглят в миналото, за да направят място на последователите си. Един конкретен час от утрешния ден очакват с нетърпение феновете на Ayo. – двадесетия. Ако го познавате, кажете му да побърза, че вече не се издържа...

Точно в 20ч. утре – 6 юни, Ayo. ще излезе на сцената на Зала 1 на НДК за първия си концерт пред българските си почитатели. От 22ч. в Sofia Live Club пък започва официалното афтър парти, на което Ayo. ще се срещне с феновете си и ще раздаде автографи.

Ето и малко информация за утрешния ден, която ще ви помогне да си осигурите перфектното преживяване:

Времето ще бъде... спряло за около 2 часа. Носете си ушите и душите, ако планирате да събирате автографи в спомените си. Най-добре предвидете цялата дата – 06.06.2013г., за подписа на Ayo. Чували сме, че е много красив.

Не излизайте от дома си без билет или пари за такъв – все още можете да се снабдите с пропуски за концерта в мрежата на Eventim и на касите на Билетния център на НДК на цени от 40 до 80 лева.

Най-добре оставете очакванията си на мрамора пред НДК. Те имат склонност да създават усещане за неудовлетвореност, дори когато всичко е прекрасно. Всичко ще бъде прекрасно!

Готови ли сте? Докато четяхте горните редове, още няколко минути от поредния час напуснаха настоящето. Утрешният двадесети час наближава бавно, бавно...

Докато чакаме, можем да си направим пожелателен сетлист за концерта на Ayo. Коя е песента, която най-силно искате да чуете на живо? Споделете я в коментарите!