Актьорът Франки Мюниц, познат най-вече благодарение на хитовия комедиен сериал „Малкълм“ и съпругата му Пейдж Прайс споделиха, че очакват първото си дете. Двамата успяха да изпреварят пандемията и се ожениха през февруари, малко преди почти навсякъде по света да бъдат въведени строги мерки за предпазване от вируса и на много хора да им се наложи да отменят сватбите си.

Снимка: Getty Images

Във видеото, което споделиха в YоuTube, Пейдж споделя, че двамата са се опитвали да направят бебе от известно време, въпреки че лекарите не са им давали голям шанс да успеят. „Да ходиш на всички часове при лекаря е мъчение и започваш да се чувстваш все по-малко като жена“, казва тя във видеото. „Развълнувана съм да споделя, че победихме обстоятелствата и вече съм бременна от 15 седмици.“

Двамата имат сайт и вече са създали отделна секция за предстоящото бебе. Франки е много развълнувам, че ще става баща: „Нищо не може да се сравнява с чувството да чуеш биенето на това малко сърчице. Веднага започнах да си мисля за бебешки имена и за бъдещото му кариерно развитие.“

Снимка: Getty Images

Пейдж не уточнява какви са били причините да ѝ е трудно зачене и дали здравословните проблеми на Франки Мюниц са повлияли. Актьорът претърпя два инсулта и по тази причина се е оттеглил от киното и телевизията, за да има възможност да прекарва повече време с хората, които обича. Пейдж и Франки се ожениха през февруари, а бебето им ще се роди през март догодина.

Не само те очакват дете. На сайта LadyZone.bg може да прочетете за още една двойка звезди от малкия екран, които ще стават родители – Кит Харингтън и Роуз Лесли от „Игра на тронове“: