Бременна жена търси име за бъдещето си бебе сред плочите на гробищен парк. Видео в социалните мрежи показва как тя се разхожда с децата си.

„Гробищата са местата, на които се намират най-красивите имена, така че вземете семейството си и потърсете заедно името за момиченцето, което очаквате“, казва 30-годишната Хейли Ходж в ТikTok, която очаква четвъртото си дете.

1-минутният клип е гледан близо 2,5 милиона пъти и получава повече от 3500 коментара.

Хейли Ходж се разхожда из гробищния парк Old Smithville Burying Ground в Северна Каролина. Тя коментира, че е попаднала на имена като Ела, Уини и Виена. Накрая американката пита последователите си: „Някакви фаворити?“.

Снимки: TikTok

Потребителите в мрежата реагират различно. Някои смятат, че това е „прекрасен начин да почетеш починалите“. Според други обаче решението на Хейли показва неетичност, а трети дори се притесняват за духовете на починалите.

Екип на изданието Newsweek е разговаряло с Хейли Ходж, която е физиотерапевт. 

Тя споделя, че като е била дете нейната майка я е водила често на гробища и на „други обитавани от духове места“. Също така родителите на американката ѝ обяснявали исторически факти чрез страшни истории.

„За мен гробищата не са страшно място, а библиотека, пълна с истории. Всеки надгробен камък представя целия живот на един човек“, казва 30-годишната жена.

„Според мен смъртта не е краят. Това е началото на едно ново приключение, което обичам да мисля, че е раят“, коментира още тя.

Ходж все още не е взела решение как да се казва третото ѝ дете.

Снимки: TikTok

„Ще посетим още няколко гробища, докато нашият списък с имена бъде готов“, споделя Хейли.

Окончателното решение ще взето всъщност от нероденото дете.

„Ще ѝ прочета имената на глас и ще усетя кое я кара да се вълнува най-много“, казва бременната жена.

Няколко след първото видео от гробищен парк, тя показва и посещенията си и от други места, изпълнени с гробищни плочи.

Снимки: TikTok