Огънят е в кръвта й. Жана Бергендорф се чувства прекрасно в разгара на лятото с нова песен и много предстоящи проекти, за които твърди, че ще ни изненадат. Пред камерата тя разкри за случващото се около нея, за трудните връзки и за моментите, в които клюките могат да принудят човек да си вземе почивка дори и от това, което най-много обича да прави.

Жана Бергендорф пуска новата си песен Unpredictable след дълга почивка от сцената и както тя самата споделя пред нас, плановете й за лятото са да живее с музиката. Вече е била на море, хванала е страхотен тен и мисли скоро отново да отиде. 

Вярва, че всеки един човек, независимо от възрастта му, преоткрива себе си в една песен и в един текст. Ако нейната песен успее да го докосне, за нея ще бъде огромно удоволствие и чест. А в новия й проект се пее за една непредсказуема жена.

Снимка: Евгений Милов

В интервюто Жана отговаря на много въпроси като насилието над жени, как спекулациите около името ти могат да се отразят, какво мисли за Саня Армутлиева, защо участниците и победителите в днешните музикални формати невинаги успяват да пробият. А коя ли е мечтаната й колаборация и какви са плановете й? 

Жана за насилието над жените

Жана Бергендорф подкрепя кампанията против насилието над жени на модела Ивелина Чоева, след като тя самата се е намирала в такава ситуация. Ежедневно срещаме толкова много хора и не знаем, дори и не подозираме, каква е тяхната история. Всички имат право да живеят щастливо и когато в нечий живот присъства насилие, трябва да му се помогне. Затова е добре да се дава гласност на подобни теми.

Снимка: Евгений Милов

Жана за работата си със Саня Армутлиева

Въпреки че Станислава Армутлиева отказа предложението на Слави Трифонов тя да бъде министър на културата, не пропуснахме да попитаме Жана какво мисли за това, след като години наред е работила с нея. Певицата смята, че Саня Армутлиева е способна да се справи с всичко, с което се захване: "В нейния живот, в нейното съществуване няма "Не мога."

Вижте какво още сподели Жана Бергендорф във видеото в Ladyzone.bg.