Тази година на церемонията по раздаването на наградите "Златен Глобус" освен с рокли и прически актрисите показаха и зашеметяващи бижута с диаманти и злато.
 
"Жената чудо" Гал Гадот, която днес обяви, че чака трето дете, избра 8-каратово колие от жълто злато с 48-каратов зоизит (камък от Танзания), който променя цвета си в зависимост от ъгъла, под който се гледа.
Камъкът е обграден от диаманти.

Снимка: instagram.com/tiffanyandco/Салма Хайек впечатли с пръстен "Candy" от серията пръстени за коктейли на марката "Хари Уинстън". Той е с 9.07-каратов рубелит в центъра, заобиколен от 13.81-каратови бели и сини диаманти и светлорозови сапфири, всички, разположени върху основа от платина.


Джейн Фонда заложи на изящни дълги обеци на италианската марка "Помелато Ла Джоя" от колекция 2020 г. Изработени от 18-каратово розово злато, обеците са украсени с 422 кафяви диаманта.

Снимка: instagram.com/pomellato/

Джулия Гарнър избра гривна "Вердура", изработена от черни и бели диаманти, както и от култивирани перли от Таити и жълто злато.

Снимка: instagram.com/verdurajewelry/

Актрисата Лили Колинс блестеше на церемонията с гривна на "Шанел", която се съчетаваше по удивителен начин с роклята с едно голо рамо на "Ив Сен Лоран". Бижуто е от най-новата колекция на марката. Носи името [Sur]Naturel. Гривната е комбинация от корали, черен лак и диаманти, оформени върху ринг от 18-каратово розово злато.
 
Как изглеждаха актрисите с тези бижута вижте в материала на Ladyzone.bg: