Година и два месеца след тежката катастрофа на пътя Русе-София певицата Дивна и моделът Кристин Илиева гостуват за първи път в телевизионно студио. Това е и първото общо интервю, което двете приятелки дават след инцидента, при който Кристин пострада тежко и едва не изгуби крака си.

12 март е датата, която беляза приятелството на двете млади момичета завинаги. Година и два месеца по-късно, на 12 юни, певицата Дивна организира благотворителен концерт с цел събиране на средства за Кристин. Младото момиче и семейството й имат нужда от финансова помощ, за да продължи лечението й в турска болница.

Кристин и Дивна разказаха в студиото на “COOL..T”, че първата им среща след катастрофата е била месец след това.

„Имаше моменти, в които тя имаше повече нужда от мен, отколкото аз имах нужда от нея. Това заздрави нашите отношения”, казва Кристин.

„Тя беше камъка, скалата, която ми каза: Диване, няма да те оставя, всичко ще бъде наред”, допълва Дивна.

„Аз се преродих по някакъв начин .Ако е имало нещо лошо в мен, то изчезна напълно. Освен доброта, нищо друго не ни трябва на този свят”, каза Кристин.

Кристин Илиева сподели още, че е преминала през 23 операции, 19 от които с пълна упойка.

Лекарите от болницата в Турция, където тя лекува десния си крак, не могат да кажат с точност колко още операции й предстоят, защото състоянието на крака се променя. Те действат стъпка по стъпка. Има липса на мускул, тъкан и множество сраствания, поради което Кристин не може да сгъва крака си повече от 30 градуса.

За това всеки, който има желание може да отиде на благотворителния концерт "Всичко или нищо", организиран от Дивна на 12 юни в „Интер експо център”. На сцената ще се качат най-обичаните български изпълнители - Мария Илиева, Любо Киров, Тита, Дивна, D2, Papi Hans, TITA, Михаела Филева, V:rgo x TRF, Deep Zone Project, Young BB Young, Искрата, Веси Бонева и Светлин Къслев, Прея, DJ Marten Roberto, The Center.

Вижте цялото с Дивна и Кристин Илиева във видеото.