В началото на снимките на MasterChef, сезон 7, chef Роу показва част от своите лични луксозни бижута. За да реализират същата линия, от екипа решават, че аксесоарите ще се изработват за всеки отделен епизод.

"В този смисъл всяко бижу, което виждате на екран, е уникат", казва ни Силвия Маркова, стилист на chef Роу за MasterChef. 

Шармантната кулинарка има еклектичен вкус, който формира в динамичния си и интересен живот на различни места по света – Франция, Турция, Великобритания, Дубай. Силвена Роу работи повече от 30-години в областта на кулинарията и готварството. Тя е сред 25-те най-влиятелни жени в света на храната за Близкия изток. Една от малкото жени готвачи е, които стигат до толкова високи позиции в професия, доминирана от мъже.

Не само бижутата, но и цялостният й имидж в MasterChef са подчинени на силното й усещане за индивидуалност и внимание към детайлите.

Всички бижута за епизодите са изработени от изключително талантливи български дизайнери. Това са Гергана Пеева и Бранко Андреев, както и Катя Генчева. 

"Рядко комбинацията между къса коса и пищни бижута може да стои толкова изискано, както при Силвена, без да доминира агресивно във визията. Напоследък все по-силно се откроява тенденция в използването на аксесоари за коса. Затова във визията на chef Роу използваме различни интересни подобни елементи – гребенчета, шноли, диадеми, тиари." - споделя още стилистката. 

Най-впечатляващият детайл във визията на Силвена тепърва предстои да видите. Това ще се случи в последния епизод на MasterСhef. 

Повече за бижуто, както и снимки на други аксесоари, вижте в Ladyzone.bg.