Точно преди една година Бинди Ъруин, дете на легендарния Стив Ъруин, роди дъщеря си Грейс. Това е първата внучка на телевизионния водещ, който загина когато децата му бяха съвсем малки и никога не е виждал внучката си. Благодарение на родителите си обаче, Грейс расте заобиколена от животни, както би желал дядо ѝ.

„Честит рожден ден на моя благороден войн“, написа майката на момиченцето, което носи името Грейс Уориър. „В продължение на една година гледах как се превръщаш в най-невероятния човек. Грейс, ти си стара душа от самото начало. Най-голямата благословия е да бъда твоя майка. Обичам те безусловно и завинаги.“

„Мина една година, откакто дойде в живота ни, но въпреки това ми се струва, че си била с нас завинаги“, написа и бащата на момиченцето Чандлър Пауъл. „Не знаех, че мога да дам толкова много любов.“

Бинди Ъруин и Чандлър Пауъл се сгодиха на 24 юли през 2019 г. – точно на 21-ия рожден ден на младата жена. Двамата си казаха „да“ година по-късно в семейния зоопарк на фамилията Ъруин. А през март 2021 г. се роди и Грейс.

Малката Грейс е редовен посетител на зоологическата градина, има VIP достъп до животните (по-малко опасните) и дори е получила собствена униформа като служител на зоопарка.

Родителите на Грейс се надяват да я научат да обича и уважава природата. Семейство Ъруин са едни от най-известните жители на Австралия, благодарение на хитовите телевизионни предавания на Стив Ъруин, който запознаваше зрителите с някои от най-впечатляващите и опасни животни на планетата.

Още за малката Грейс и семейството ѝ може да прочетете на LadyZone.bg: