Тази седмица предаването COOL…T показа и забавната страна на една от най-известните жени в света – Виктория Бекъм. Още преди година своенравната дама публикува серия от снимки, на които е заела странна поза докато чете, говори или си пили ноктите. Тогава снимката учуди мнозина, тъй като целта й остана мистерия, освен да изтъкне еластичността на бившата моделка. Но затова пък доста известни личности използваха възможността да се подиграят на Пош Спайс като имитират странната и неудобна поза.

Сред тях бяха тв звездата Стефани Прат и фитнес блогърката Тифани Уотсън – близо два пъти по-млади от 43-годишната майка на 4 деца. Поредната звезда, която реши да си направи шега с певицата, модел и дизайнер Бекъм, беше сестрата на Ким Кардашиян – 38-годишната Кортни Кардашиян.

Миналата седмица Виктория реши да й отговори и влезе в полезрението на медиите, след като повтори прочутата си поза с вирнат крак - хит миналата година. Този път г-жа Бекъм се засне в розов халат, хавлия на главата и естествено обувки на висок ток. И съвсем очаквано, интернет беше залят от снимки, имитиращи позата на Виктория. Млади момичета и дори мъже позираха в прочутата поза. Междувременно от "Дейли мирър" твърдят, че Виктория Бекъм е започнала да качва килограми, за да забави стареенето и появата на бръчки по лицето си.

Новият кадър на старата поза вижте в следващото видео:

Какво ще има в предаването тази седмица, вижте тук.