Тази вечер в "Шоуто на Николаос Цитиридис" градусите „пръснаха“ термометъра, не само защото чаровно бременната Лора Караджова призова Лятото с хита си „Нека Бъде лято“, но и заради неочакваната комбинация от гости – Лора Караджова и Део. 

Двамата бивши се появиха за първи път заедно след раздялата си преди години. Лора и Део изглежда отдавна са изгладили взаимоотношенията си, а в публиката беше семейството на Део – съпругата му  Мариана, майка му и сестра му.

Снимка: Олег Попов

В началото на предаването „властелинът на топките и числата“ – Део, получи подарък топка, като тази на Тотализатора, но с един специален номер – 13. Цифрата е свързана с почти всички важни събития в живота на Део. 13 е и датата на която е предложил брак на съпругата си Мариана, а предложението дошло чрез съобщение в бебешки памперс.

В разговор с Николаос, Део говори за трансформацията в живота си – от лудото момче със зависимости до примерен баща и водещ на Тото.  Балансът и мирът в себе си Део е открива чрез йогата. Все така русият и чаровен Део показа на водещия няколко упражнения по Хот Йога, в която Николаос едва ли успокои духът си, но показа пластичност.

Снимка: Олег Попов

След горещата разгрява, последва и горещата среща между Део и Лора. Двамата разказаха една обща история свързана със заснемането на клипа на песента „Нека да е лято“.

Клипът е трябвало да бъде заснет в Гърция. Заради тежък купон на кораб, Део, Лора и екипът били задържани. Рекламодателите казали, че ако случката стигне до българските медии, те ще оттеглят финансирането на клипа.

Рискът бил огромен, защото Део вече бил инвестирал лични средства и се чакал превод от рекламодателите. За щастие, история около ареста на Део и Лора не се разчува и те получават парите. 

Снимка: Олег Попов

Като изненада към бременната Лора, която в последните дни публикува снимка как все още тренира пол денс,  в студиото се появи и пилон. В състоянието си Лора не рискува да покаже как се прави, но за сметка на това Николаос получи съвети от най-добрите у нас, световните шампионки по пол денс Симона и Бояна. Водещият показа ефирност и в тази дисциплина.