Супермоделът Джиджи Хадид стана майка и сподели умиляващ кадър на ръчичката на дъщеря си и ръката на баща й - музикантът Зейн Мълик. "Тя вече промени света ни", написа тя в пост в Инстаграм. 

Развълнуваният баща пък публикува кадър в профилите си в Туитър и в Инстаграм с обяснението, че любовта, която изпътва към това малко човече, е извън всякакво разбиране. "Горд съм да я нарека своя и съм благодарен за живота, който ни предстои задно", написа той. 

Джиджи и половинката й и баща на бебето – бившият член на момчешката група „One Direction” Зейн Малик, са заедно от 5 години, като няколко пъти се разделяха и събираха.

Майката на Джиджи - Йоланда, беше една от най-нетърпеливите да посрещне внучката си. 

 

Супермоделът страдаше от автоимунно заболяване на щитовидната жлеза, известно като болестта на Хашимото. През 2016 г. тя сподели, че заради това метаболизмът й се е променил. Синдромът създава затруднения при забременяване, а също и с килограмите. "През последните две години приемам лекарства срещу заболяването на щитовидната жлеза, така че за шоуто на "Victoria Secret" не желаех да отслабвам повече", сподели тогава супермоделът.

Цялата статия прочетете на Ladyzone.bg