Тя е само на 20, а песните й имат по над 20 милиона гледания в "Ютуб". Няма човек, който да не е чул песента за Антилопата, а репликата "Хейтъри ще кажат, че е фотошоп" стана масово популярна.

С най-новата си песен обаче Тита обяви, че кариерата й тръгва в нова посока. Песента е продуцирана от Любо Киров, той ще й помогне и в работата по първия й самостоятелен албум. Любопитното в него е, че няма да съдържа нито една от нейните песни, излизали през последните 3 години.

- Каква е новата посока, в която тръгваш?

Да, това е съвсем нова страница, която отварям в моето професионално развитие като изпълнител. С моя екип "Адамант", с които вече работя 3 години, следим моя път много зорко и правим планове занапред, дългосрочни. Този проект беше замислен много отдавна, както и предстоящият ми албум, защото сметнахме, че за тези 3 години израснах много като човек и като артист.

Вече не съм малко момиченце, вече съм една дама, която изпитва сериозни чувства. Има какво да каже на хората, които я слушат и гледат и това нещо, което искам да кажа искам да ги докосне.

- Какво не успя да покажеш на хората до този момент, сякаш те те запомниха с песента за антилопата?

Аз се гордея със всеки един мой проект, който съм създала, защото той ме е показал в различна светлина и е показал мой различен етап на развитие, в който съм била. Преди ми се е пеело за това, вече когато имам какво да покажа, сметнах, че това е точното и правилното време.

- Означава ли това, че от тук нататък повече няма да правиш такива песни?

Не. Решихме да създадем този албум, за да откъсна една малка част от сърцето си и да я дам на всички, които ме харесват. Сякаш през последните 3 години хората не можаха да познаят Тита, можаха да я познаят само в едно издание, в което участвах.

- Много провокативна изглеждаш във видеоклиповете си, а всъщност, когато човек си говори с теб, изглеждаш като едно мило и добро момиче. Аз си мисля, че за хората е трудно да направят разлика между образа Тита и момичето Христина.

Да. Още в началото, когато започнах да се занимавам с музика и да ставам популярен изпълнител в България аз се наложих и казах на хората около мен, че искам да има разлика от това какво съм в живота и на сцена. Това са двама съвсем различни човека.

На сцената аз съм дива, обичам да забавлявам хората, искам да забравят за всичко, което ги тревожи, да се наслаждават на песните, да куфеят, да ги забавляват, да кажат неща, които ги е срам да кажат, да ги изпеят, да ги изкрещят. Това е целта на Тита.

- Т.е. ти сама си пожелала да бъдеш такава?

Да. Аз на сцената съм това, което винаги съм искала да бъда в живота.

- Вярно ли е, че Любо Киров, музикалният продуцент на тази песен е първият човек, който на 9-годишна възраст ти казва, че ти трябва да пееш?

Любо се появи в живота ми три пъти. С цел. С послание, което даде път в моя живот. Първият път бях на 9-10 години и тогава той ми беше любимият изпълнител. Аз отидох при него за автограф и той ми каза, че трябва да пея, че мога и трябва да го правя. На такава крехка възраст толкова голям човек в България да ти каже нещо такова, ти просто отиваш и го правиш.

След време музиката стана неизменна част от моя живот. След което в още едно предаване отново ми даде криле, той ме оценяваше дали мога да пея. Той ми каза: "Ти си точно това, което търсим!". Отново ми даде път и сега вече ми помага за първия ми самостоятелен албум, за което съм му безкрайно благодарна, смятам, че няма нищо случайно в този живот и всеки, който идва при нас, е с цел.

- В този албум няма да влезе нито една от досегашните ти песни?

Точно така, това е съвсем ново звучене.

- Кога да го очакваме?

До края на годината.

- А на кого е посветена песента "Първият човек"?

Смятам, че всеки един трябва да има човек до себе си, с когото да избяга. Моят човек е моят приятел, с който съм дълги години. Аз крия доста личния си живот, но когато съм започнала да показвам различни страни от себе си, реших, че трябва да създадем тази песен и да кажа на хората, че аз имам чувства, че мога да обичам, че съм нормален човек, който страда, съжалява за някои неща и просто исках да го изкрещя.

- Той не ревнува ли от образа ти във видеоклиповете?

Всяка една връзка има тези разговори. Ако хората си мислят, че като сме популярни животът ни е перфектен и не се караме с гаджетата си, хора, не е така! Ние сме нормални хора и ни се случват нормални неща. Ние сме преминали през много трудни моменти с него, понеже връзката ни е от разстояние. Но, за времето, в което той ме познава, знае какъв човек съм, разчитаме един на друг и за това съм с него, защото ме подкрепя винаги.

- Кои са най-силните му качества?

Лоялност на първо място. Загриженост и това, че е много честен. За мен това са най-добрите качества за един мъж.

- Как се виждаш след 5 или 10 години?

Естествено, аз си пожелавам единствено да съм много здрава, семейството и приятелите ми. Да съм удовлетворена от това, което правя. След 10 години може би ще имам семейство, на което ще се радвам, общо взето, искам аз и всички мои близки хора да сме благословени и много щастливи.

- Говорейки за близките ти хора няма как да не те попитам това, което се случи с баща ти: как ти се отрази и към днешна дата какво се случва?

Като цяло, не искам да говоря за политически въпроси, прокуратура и такива неща, защото предпочитам хората да ме свързват с моята музика. Единствено мога да кажа, че в тази ситуация българските медии малко прекалиха. Пресолиха манджата.

Тази новина стана новина заради мен. Единствено мога да кажа, че човекът е невинен, че може би всичко е една схема от България, но вярвам, че справедливостта ще възтържествува и когато това стане, ще им кажа на всички, защото аз винаги съм се гордяла и продължавам да се гордея с моето семейство, което страшно много обичам.