Запознайте се с Антон Котас - 12-годишният българин, който е напът да покори Холивуд. Истински самороден талант, момчето вече има няколко филма в кариерата си - "След падането" и "Долината на любовта", като в момента се снима в нова продукция - хоръра The Refuge.

Антон Котас е роден в София, като неговите корените произлизат от известната австрийска фамилия Котас - Хелденберг. Точно тази линия го свързва и с голямата българска актриса Невена Коканова, тъй като нейната баба е сестра на прадядото на Антон Котас. 

Първата по-голяма роля в киното за Антон Котас идва с филма "След падането" (After We Fell), който излезе в киносалоните тази година. Любовната драма, в която Котас играе Смит, е режисирана от Кастил Ландън, като включва още участието на актьорите Джоузефин Лангфорд, Хироу Файнс-Тифин и Луиз Ломбард.

Режисьорката е заснела и продължение на филма, което се казва After Ever Happy - Антон Костас отново влиза в ролята на Смит, но проектът засега още е на етап постпродукция.

През 2021 г. излиза и друг филм с негово участие - "Долината на любовта" на режисьора Тодор Чапкънов. Лентата включва участието на британската актриса Британи Ашуърт, Макс Браун и Найджъл Барбър.

В момента Антон Костас се снима в хоръра The Refuge на режисьора Рени Харлин с участието на актьорите Софи Симнет и Хауърд Дел. Филмът проследява трансформацията на сержант Рик Педрони, който се прибира вкъщи при съпругата си Кейт, но вече е променен и опасен, след като е претърпял нападение от мистериозна сила по време на сражения в Афганистан.

Вижте повече за Антон Котас в Ladyzone.bg.