Бразилският супермодел Адриана Лима разчита на тренировките по бокс, за да поддържа форма за предстоящото шоу на "Виктория сикрет", предаде Ройтерс.

"Броят на страните, в които се излъчва шоуто, се увеличава. Тъй като дефилираме по бельо, е желателно да изглеждаме възможно най-добре", споделя Лима.

Красавицата не крие, че предстоящото събитие й струва нерви и тревоги.

Адриана Лима е на 35 години и има две деца. Бразилката от 15 години дефилира за "Виктория сикрет". Целта й е да участва в 20 шоута.

Лима тренира бокс от 19-годишна и не пропуска тренировките си в Маями, където живее понастоящем, или на което и друго място по света се намира.

Тази година шоуто на "Виктория сикрет" за първи път ще бъде организирано във френската столица Париж. Сред участничките в модния спектакъл са новите звезди Кендъл Дженър, сестрите Джижи и Бела Хадид, и Карли Клос, и ангелите-ветеранки Лима, Алесандра Амброзио и Лили Олдридж.

Честта да носи тазгодишния "Фантастичен сутиен", осеян със скъпоценности и оценен на 3 милиона долара, се падна на ангела на Джасмин Тукс. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат Лейди Гага, Бруно Марс и Уикенд.

Шоуто на "Виктория сикрет" ще бъде излъчено в САЩ на 5 декември, а по-късно в 190 други страни.