Тази вечер Николаос Цитиридис си говори дистанционно с европейската и световна шампионка по бокс. В края на миналата година е взела участие в Световните военни игри в Ухан – мястото, от което тръгна коронавирусът.

Снимка: Олег Попов

В момента Станимира е под карантина в дома си, защото наскоро се е завърнала от олимпийска квалификация, провела се в Лондон. Тъй като в момента няма възможност да ходи на тренировки, сама си е направила спаринг партньор от подръчни материали, носещ името Гинка.

Николаос обаче изпрати на Станимира специална изненада – нов спаринг партньор, създаден по негов образ и подобие. Шампионката демонстрира няколко удара върху него, но след това заяви, че ще се отнася добре към него и ще прекара остатъка от карантината в неговата компания.

Снимка: Олег Попов

Близка среща, но от разстояние Цитиридис имаше с диско кралете братя Аргирови. Те разказват за това как прекарват изолацията в момента, за лудите години, в които са преследвани от своите фенки, биват предизвикани от самата Соня Васи да разкажат история от годините, когато са живели заедно. Разказват и за момента, в който решават да се върнат на сцената и историята, която се крие зад новата им песен. В нея  припевът е изцяло на един от вече почти изчезналите езици – далматиснки.

Срещаме двамата братя Благовест и Светослав Аргирови за първи път с двамата братя Благовест и Светослав от село Микрево, които преди 5 години печелят близо 2 милиона лева от Националната лотария, но така и не успяват да получат цялата сума. Близнаците от село Микрево получават своите имена от медицинските сестри в болницата, в която са родени, където прекарват първите 4 месеца от живота си, тъй като майка им няма възможност да ги гледа през студената зима, в която се раждат.

Една от най-големите мечти на двамата „милионери“ – да срещнат братя Аргирови, се сбъдва в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. За финал Николаос предизвиква братя Аргирови да го научат на един от най-емблематичните диско танци на всички времена – тяхната хореография към изпълнението им на „Пролетна умора“ на „Мелодия на годината“ от 1984 г.

Снимка: Олег Попов

В края на шоуто се свързваме и със Соня Васи, която в момента живее в Калифорния. Бившата певица и настоящ дизайнер разказва за щурия си младежки живот и за своята модна колекция шалове, които тя плете.

Соня Васи зарадва Николаос с каре, което е лично е оплела за неговия Цититрон.