Монологът на водещия премина под надслова „Не се панирайте!“.

Николаос предложи по-подходящи за паниране неща като кашкавал и пиле, отколкото самите ние да се панираме от започналата епидемия.

В първата част на гости бяха Георги Алексиев и Марин Йорданов, „джентълмените“, които пуснаха видео за клишетата, свързани с мъжете, в отговор на феминисткото видео на актрисата Синтия Никсън.

Снимка: Олег Попов

Младежите обясниха какво ги е провокирало да запишат видеото, а Николоас им показа и реакцията на самата Синтия Никсън (монтирана от екипа на шоуто).

След рекламите на дивана седнаха Златка Райкова и Благой Георгиев за първото си телевизионно участие след раждането на детето им преди 5 месеца. Златка разказа за промените в новата й роля на майка, а Благо – за детската футболна школа, която предстои да отвори през пролетта в родния си Суходол. Двойката се подложи на играта „Цитиридис прес“, в която трябваше да познаят липсващата част от заглавие, написано за тях.

Снимка: Олег Попов

Интересна история от престоя си в Чечня разказа Благо Георгиев – как неговото постене е довело до уволнението на треньора му Руут Гулит по заръка на чеченския лидер Рамзан Кадиров.

В предаването бе излъчено и ексклузивно видео, в което Златка и Благо отговарят с компилация от гръцки песни на певческите видеа на Валери Божинов.

Специален гост за финала на шоуто бе Асенчо Таксито, многократно поздравяван и споменаван от Божинов в неговите песни.

Снимка: Олег Попов

След като разказа откъде познава така добре и Благо, и Валери, Асенчо взе участие във финалното предизвикателство – игра на джитбол, която противопостави отбора на Благой и Десо от бенда и този на Николаос и Асенчо Таксито.

Златка Райков бе натоварена с отговорната задача да следи за резултата и за нередности в играта.