Лоша новина за феновете на Шакира. Певицата отложи началото на европейското си турне. Латино дивата не е във форма и се налага да анулира първите дати от турнето си, което трябваше да започне на 8 ноември, съобщи тя в социалните мрежи.

„По време на последните репетиции претоварих гласните си струни и лекарите ме посъветваха да дам почивка на гласа си, за да избегна усложнение, което би могло да ми попречи да се върна на сцената. Съкрушена съм, че трябва да пропусна първия си концерт в Кьолн, Германия.

Снимка: Getty Images

Толкова обичам немските си фенове и нямах търпение да споделя този първи концерт с вас”, написа певицата в профила си в „Инстаграм”.

Шакира уточнява, че екипът й вече работи по определяне на друга дата за концерта, който уверява, че ще бъде „най-добрият”.

Снимка: Getty Images

Що се отнася до останалата част от турнето, приятелката на испанския футболист Жерар Пике се надява да може бързо да се върне на сцената.

Снимка: Getty Images

„Сега се концентрирам върху лечението си, за да бъда в добра форма още за концерта в Париж на 10 ноември, в случай че лекарите ми дадат зелена светлина, пише тя преди да благодари на феновете си за тяхната подкрепа и обич.

 

A post shared by Shakira (@shakira) on