Извадихме късмет, че кризата около коронавируса се случи във време, когато филмите са леснодостъпни в домовете ни - няма нужда да излизаме, за да идем на кино или до видеотеката (ако изобщо помните какво е това) и не е необходимо да следим програмата на телевизиите, за да видим какво и в колко часа ще дават. Освен това има повече и по-добри сериали, отколкото когато и да било преди. Но дори при всички тези възможности, ако карантината продължи по-дълго, може да се окаже, че не можем да си намерим какво ново да гледаме. В такъв момент е време да се върнем към онези филми и сериали, които обичаме най-много.

Тук сме подбрали 10 от най-добрите сериали от последните 25 години, които са достатъчно интересни или забавни, че може да ги гледате многократно, без да ви омръзнат, а дори напротив - ще ги заобичате повече.

“Приятели”

Вероятно няма нужда да ви се напомня за този сериал, превърнал се в култова класика. Милиони души го гледат дори в момента - и такива, които са израсли с него и го обичат още които беше нов, и по-нови фенове, които са родени след финала му преди 15 години и сега го откриват за пръв път.

Въпреки че светът се е променил толкова много (ще се изненадате колко от проблемите, около които се въртят епизодите, биха били разрешени за секунди с помощта на смартфон и достъп до интернет), “Приятели” продължава да е един от най-забавните комедийни сериали на всички времена.

“Как се запознах с майка ви”

Снимка: imdb.com

Разбира се, бихте могли да си пуснете всеки комедиен сериал отново и да ви е забавно, но самата структура на “Как се запознах с майка ви” го прави идеален за повторно гледане.

Сериалът проследява поредицата събития, довели до срещата на главния герой Тед с майката на децата му, на които той разказва историята. Епизодите са пълни със съвсем малки детайли, които няма да разбирате при първото гледане, но ще ви станат ясни при следващите, когато вече знаете защо са важни.

Кои други сериали ви препоръчваме да си пуснете отново, дори вече да сте ги гледали, може да прочетете на сайта LadyZone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!