Холивудският актьор Том Харди влиза в ролята на гангстера Ак Капоне. За да се превъплъти в него той ще бъде плешив и с белези, съобщават БГНЕС.

Лентата се казва „Фонзо” и се снима в момента, а фенове споделят, че Харди толкова се е вживява в ролята на най-големия гангстер на всички времена, че не могат да го разпознаят.

Режисьорът Джош Транк сподели няколко сцени от снимките. Фотографиите бързо се разпространиха в социалните мрежи и повечето от феновете му не можеха да повярват, че това е той.

Филмът разказва за късните години на Капоне, когато той излиза от затвора, страдайки от начална форма на деменция. Харди наскоро призна, че във филма няма да изглежда като класическия Ал Капоне, но разбира се ще има трансформация.

„Няма драматично да се променям за Капоне, както го направих за ролята на Бейн в „Черният рицар“. Мисля, че тогава нанесох вреди на тялото си, особено чрез напълняването. Ако отново започна да пълнея, мисля, че ще се разпадна като кула от карти“, призна актьорът.

Харди и неговата съпруга, Шарлот Райли, се сдобиха с второ дете, синът им Форестър, в края на миналата година, което получи името си заради любимия филм на Харди „Форест Гъмп“ и ролята, пред която Том се прекланя – тази на Том Ханкс.