Легендарният китарист Рони Ууд днес навършва 73 години. Той е английски рок музикант, автор на песни, певец, художник и радио личност, познат главно като член на „Ролинг Стоунс“ от 1975 г. насам, както и като основател на „Фейсис“ и „Джеф Бек Груп“.

Успешната му кариера на музикант е допълнена и от шеметния му личен живот. Той е бил женен цели 3 пъти. От първата му жена Криси Финдли, с която се женят през 1971 и се развеждат 7 години по-късно, имат син Джеси, който е на 43. След това Рони се жени за бившия модел Джо и споделят заедно 26 години от живота си, преди да се разведат през 2011 г. От брака им се раждат 3 деца, които са на 41, 45 и 36 години.

Снимка: Getty Images

Рони, който е страстен пушач в продължение на 50 години, успява да се пребори с рак на белия дроб, когато е на 71. Когато най-малките му деца – 4-годишните Алис и Грейси се раждат през 2016 г., той отказва цигарите. Тогава последната му съпруга Сали, която е с 31 години по-млада от рок легендата, заявява, че двамата биха искали да имат още деца и биха се радвали, ако те отново са близнаци.

А само преди дни близначките Алис и Грейси навършиха 4 години. Как изглеждаше празненството и тортата и какви подаръци им подготвиха техните известни родители – вижте на сайта Ladyzone.bg: