Таня Илиева е един от талантливите и успешни репортери на bTV Новините. В работата си тя отразява предимно социални и икономически теми. От малко повече от година се е посветила на друга своя страст - отглеждането на първородния си син Александър. Пред Ladyzone.bg Таня споделя за трудностите, с които се е сблъскала до тук като майка, но и за щастливите моменти, които винаги са по-силни и зареждащи.

Снимка: Личен архив

"Алекс е мъж с характер и още от ден първи знае какво иска. Има неизчерпаема енергия. Понякога е изморително, но няма по-голямо щастие от това да сме негови родители", категорична е репортерката, която вече се е убедила, че бебе не може да се гледа по книга.

"Много обичам да следвам схеми - правиш това и следва еди какво си. Да, ама не. Всяко бебе има собствен темперамент", откровена е тя.

Най-труден засега за Таня е бил моментът с прохождането на сина й: "Допреди това той беше или в количката, или в ръцете ми. След това ситуацията коренно се промени. А това си беше изпитание за мен. Но в крайна сметка по този начин децата развиват сетивата си, опознават света, а и не на последно място - укрепват имунитета си".

Снимка: Личен архив

Младата майка е убедена, че бебешкият период е толкова кратък, че съветва дамите в нейното положение да не се стараят да бъде перфектни, а да се наслаждават на всеки миг с новороденото.

Цялото интервю и още снимки вижте в Ladyzone.bg:

Припомнете си още: