Удар на главата е станал причина за смъртта на 65-годишния актьор Боб Сагет. Това разкриха близките му в изявление до медиите.

На 9 януари актьорът, най-известен със сериала „Пълна къща“, беше намерен мъртъв в хотелска стая. Още тогава полицията съобщи, че в стаята му няма намерени наркотици, нито следи от престъпление. Причините за смъртта му обаче останаха неизвестни до тази седмица.

Снимка: Getty Images

„В седмиците след смъртта на Боб бяхме затрупани със съобщения от фенове, които са го обичали и сме благодарни, защото това ни носеше успокоение. Вече имаме заключението на разследващите и решихме, че е важно почитателите му да научат от нас", се казва в изявление на семейството му.

Изглежда вечерта, преди да умре Боб Сагет е ударил главата си отзад. Не е ясно как точно, но вероятно се е подхлъзнал и е паднал. Изглежда 65-годишният актьор не е отдал голямо значение на удара и не е потърсил медицинска помощ.

Снимка: Ройтерс

Той обаче е имал мозъчно сътресение и след като е заспал, е починал. В кръвта му не е имало следи от употреба на наркотици и алкохол.

Още за Боб Сагет може да намерите на LadyZone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!