На голям концерт в Маями под надслов "The Road to F9" представиха първия трейлър на "Бързи и яростни 9".

В трейлъра феновете ще се насладят на всички елементи, които харесват и свързват с обичаната от тях поредица, както и на няколко изненадващи моменти, включително едно емоционално завръщане на любим герой.

Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото няма значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си.

А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв – защото не всички роднини са семейство. За да се справи с предизвикателството, Доминик Торето ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават за помощ. Този път обаче битката ще е различна, а краят ѝ напълно непредвидим.

След пауза от два филма, на режисьорския стол на „Бързи и яростни 9“ се завръща ветеранът Джъстин Лин, който има четири от най-успешните заглавия зад гърба си, сред които „Бързи и яростни: Токио дрифт“ и „Бързи и яростни 5: Удар в Рио“.

В ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен и др.

„Бързи и яростни 9“ ще бъде по кината на IMAX и 4DX на 22 май.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!