Футуристичният дизайн на новия електрически пикап на „Тесла” се превърна в повод за подигравки и всевъзможни коментари в интернет пространството.

Десетки потребители изработиха креативни колажи и т.нар „мемета”.

„Кибертрък” и формата му са напълно сравними с автомобилите, познати на широката аудитория от научнофантастичните филми.

С него Илон Мъск и „Тесла” се надяват да преоткрият производството на пикапите и използването на зелена енергия за придвижване.

"Ще кажа на децата си, че това е била новата "Тесла", пишат някои потребители, сравнявайки пикапа с най-обикновена детска играчка. 

"Същата енергия" пишат други, осмивайки се на формата на автомобила. Според тях той прилича на персонаж от зората на видеоигрите. 

"Ти срещу момчето, за което тя ти каза да не се притесняваш"

Мъск: ... ииии принтираме! #Cybertruck

"Сериозно, прилича на Делореан (кола от култовия филм "Завръщане в бъдещето"), който се е сношил с Понтиак Ацтек", присмиват се потребителите в "Туитър". 

Ето как смятат някои, че е реагирал говорителят на автомобилната компания "Форд", когато видял новия модел на "Тесла"

А дали Мъск не е "разпуснал" преди представянето на "Кибертрък"?

В света на геймърите "Кибертрък" може да влезе в идеална употреба. 

"Нямам търпение  да видя как ще изглежда "Кибертрък", когато го преместят от GTA: San Andreas (видеоигра от 2004 г.) в GTA5 (от 2013 г.)...

"Прилича на разгневен триъгълник" 

Пикапът на "Тесла" срещна и своите защитници... донякъде.

"Това, което ще кажа в защита на лошия модел "Кибертрък" е, че наистина е част от филма "Кибертрък" от 1989 г. Пикапът се движи по прашен път, отваря се вратата, от която се появява Джеф Фейхи и ти казва: "Влизай!"