Пет различни жени, сред които и актрисата от хитовия сериал „Западен свят“ Еван Рейчъл Ууд, обвиниха известният рок изпълнител Мерилин Менсън в насилие и тормоз, пишат световните музикални медии.

Обвинението от Еван Рейчъл Ууд беше публикувано в „Инстаграм“ профила й чак след като се появиха обвиненията то другите четири предполагаеми жертви на певеца.

„Името на моят насилник е Брайан Уорнър, който е познат на света като Мерилин Менсън. Той започна да ме подготвя за това още като тийнейджърка и ме подложи на ужасяващо насилие в продължение на години“, пише актрисата.

По думите й Менсън я манипулирал, за да му бъде вярна. Тя се запознава с музиканта когато е едва 18-годишна годишна, а той на 36. Двамата заживяват заедно и се сгодяват. По-късно, обаче, се разделят.

Мерилин Менсън и Еван Рейчъл Ууд
Снимка: Getty Images

Еван Рейчъл Ууд е лице на няколко кампании, които се борят с насилието над жени. През годините тя многократно е разказвала истории за насилствената връзка, в която се е озовала, като се предполага, че в тези истории става въпрос именно за Мерилин Менсън.

По време на изслушване в Сената през 2019 г. Еван Рейчъл Ууд разказва как имала връзка с „мъж с харизма и много власт“, която била изпълнена с емоционално, физическо и сексуално насилие.

Снимка: Getty Images

„Той ме лишаваше от храна, не ми позволяваше да спя, заплашваше ме. Караше ме да взимам наркотици и оставах дезориентирана дни наред“, разказва тогава Ууд.

Представители на Мерилин Менсън все още не са коментирали обвиненията.

Снимка: Getty Images

Другите предполагаеми жертви

Общо четири жени освен Еван Рейчъл Ууд обвиняват Мерилин Менсън в насилие.

Моделът Сара МакНейли пише в „Инстаграм“, че Менсън многократно я е подлагал на мъчения, заключвал я е и я малтретират по всевъзможни начини.

Ашли Линдзи Морган, която също имала връзка с известния изпълнител, разказва, че връзката им била изпълнена със сексуално и физическо насилие.

Снимка: Getty Images

Третата жена е Ашли Уолтърс, която страда от пост травматичен стрес вследствие на връзката й с Менсън. „Брайан Уорнър трябва да отговаря за постъпките си“, пише тя в „Инстаграм“.

Четвъртата жена се казва Габриела (фамилия не е посочена – б.р.) и разказва, че Менсън многократно я подлагал на физическо насилие, включително и по време на сексуалните им контакти. Тя твърди също, че музикантът редовно я снимал гола без нейно разрешение и после изпращал снимките на непознати хора.

Снимка: Getty Images

През 2018 г. Мерилин Менсън беше обвинен в изнасилване, случило се през 2011 г. Тогава, обаче, прокуратурата на Лос Анджелис така и не повдигна обвинение срещу него.

В последните години Мерилин Менсън работи и като актьор в няколко касови телевизионни продукции.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!