В сряда вечерта хитовите изпълнители и водещи на шоуто "Гласът на България" - Павел и Венци Венц промотираха втория си самостоятелен албум озаглавен "Upgrade".

Момчетата представиха 17 песни, 12 от които неиздавани до момента. На сцената на столичен клуб за колаборации с Павел и Венци излязоха Михаела Маринова, братята Пламен и Иво, Алма, Дара и Любо Киров.

В студиото на "COOL..T" Павел и Венци си припомниха първата си песен "Бакшиш за лека нощ" и разказаха историята на нейното създаване.

"Два дни след срещата ни правим това парче. Момичетата, които ни запознаха след като го чуха казаха "Оо, ние наистина ли за това ви запознахме? Това е супер зле."

8 години след тази първа песен Павел и Венци могат да се похвалят с много хитове и вече два самостоятелни албума. Водещи са два поредни сезона на шоуто "Гласът на България" и се радват на хиляди фенове. Но дали са станали по-богати?

"Финансово сме далеч от самолет за мама, но за ляво крило и задна перка сме събрали. Така че строим го." - шегува се Павел използвайки една от песните им "Самолет на мама".

Момчетата тръгват на национално клубно турне, в което ще представят албума си в цяла България.