Тази вечер е специална и затова в "Шоуто на Николаос Цитиридис" имаше необичаен коледен концерт на колела – Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени обиколиха София с коледен ретро трамвай и озвучиха улицата със своята коледна песен – „Лепило за брада“. 

Поговорихме си за песента, Стефан прочете писмо, адресирано до всички деца, а музикантите ни разказаха за своите празници. Те си спомниха забавни моменти от пътувания за техни участия, спориха спорят ли често на различни теми и открехнаха какво ни готвят за предстоящата година – двоен албум и голямо лятно турне, за което билетите започват продажба около Коледа.

Със Стефан и Обичайните заподозрени играхме на „Гърмящ подарък“ – предаваха си подарък, който гърми в рамките на две минути: достатъчно време за много въпроси на коледна тематика. 

Със Златните момичета Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн си говорихме за моментите, в които са заедно, доверяват ли се една на друга и допитват ли се за съвети, за предстоящата Олимпиада в Токио през 2021, какви „ритуали“ извършват преди да излязат на килима, получавали ли са странни коледни подаръци и какво ще си пожелаят за предстоящата 2021 година.

Снимка: Цецо Мирчев

Момичетата подариха на Николаос бухалки за художествена гимнастика. Със Златните момичета разопаковахме подаръци с кухненски ръкавици, като във всяка кутия имаше специално изработена шокограма с името на всяко едно от момичетата.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!