Нови правила и предизвикателства към участниците ще има в овия сезон на кулинарното шоу MasterChef. Декорите са още по-красиви, емоциите по-силни, а рецептите по-интересни.
Всичко това обещава в кухнята на MasterChef да бъде наситина горещо. А атрактивното жури шеф Силвена Роу, шеф Петър Михалчев и шеф Андре Токев, и тази година ще избере най-добрите хоби готвачи в България.
Според шеф Силвена Роу едно от най-невероятните събития през този сезон на MasterChef ще бъде златната престилка. „Ние избираме най-елитните играчи от началото на ден първи да направо да ги сложим в главната 16-тица“, отбеляза тя.
А шеф Петър Михалчев съобщи, че за първи път тази година ще се публикуват интересните рецепти на участниците в сайта на предаването.
„Ще с евърнем назад в миналото със забравени рецепти, но поднесени по нов съвременне начин, изпитапни с нови техники“, обясни шеф Михалчев.