Никълъс Кейдж, един от най-популярните американски актьори, днес навършва 56 години. Истинското име на звездата от „Да изчезнеш за 60 секунди“ и „Лице назаем“ е Никълъс Копола, но участва във филмите си като Кейдж, за да не подчертава връзката със знаменития си чичо Франсис Форд Копола.

Снимка: Getty Images

Благодарение на богатата си актьорска кариера през 80-те и 90-те години на миналия век, Кейдж спечели повече от 150 милиона долара, но новото хилядолетие му донесе няколко скъпоструващи развода (последният след само 4 дни брак) които значително намалиха състоянието му.

Освен това Кейдж има много разточителен стил на живот и е известен с необмислените си покупки, сред които няколко имения, два замъка в Европа, остров на Бахамите и комикси за няколко стотин хиляди долара.

Един от европейските замъци на Никълъс Кейдж
Снимка: Getty Images

Всичко това почти изцяло стопи богатството му и го принуди да участва в множество филми със съмнителни качества. Днес актьорът има повече от 100 филма, но през последните 10 години не е участвал в почти нищо, което да е успешно.

Повече за актьора, живота му и кариерното му развитие, както и кои са най-интересните и скъпи неща, за които е прахосал богатството си, може да прочетете в сайта LadyZone.bg: