Пандемията превърна 2020-а в меко казано странна година. Списание „Тайм“ дори задраска 2020 г. на една от своите корици и рисунката бе посрещната от милиони хора по света с облекчителна въздишка, пълна с надежда за ново начало.

С този материал ние няма да задраскваме, но ще сложим чертата, под която ще обобщим всички сватби през 2020 г., които ни направиха впечатление.

И понеже всяка сватба започва с предложение – ето най-милите предложения за брак по време на карантина

„Вирусът направи любовта по-важна от всякога. Връзката между хората е всичко“, споделя една от щастливите дами.

Интересна бе и увертюрата към брака на двойка, която качи в TikTok видео как танцува на песента на Майли Сайръс Plastic Hearts с обещание да се ожени, ако певицата коментира поста им. Е, тя го направи!

"Надявам се, че на вас двамата ще ви се получи по-добре, отколкото на мен", коментира 28-годишната певица.

И докато Майли Сайръс влезе в ролята на сватовница, Шон Пен направо се ожени. При това в платформата Zoom. 59-годишният актьор и 28-годишната му приятелка сключиха брак на тайна церемония след 4-годишна връзка.

Актьорът Алекс Петифър, когото любителите на красиви мъжки тела са гледали във филма „Професия стриптийзьор“, също се ожени. Вероятно няма изненадани, че съпругата му е модел – Тони Гарн.

Много влюбени избраха да сключат брак на емблематичната дата 20.02.2020 г. Паолина и Симеон Йотови бяха сред 128-те двойки в столицата, които си казаха „Да” точно в този ден.

"За 11 години минахме през весели и трудни моменти, карахме се, обичахме се", споделя семейството, което има прекрасен шафер на сватбата си – синът им Борис.

Символика в датата за брак са търсили и Беатрис и Калоян. Избират 6 септември, за да може да на годишнината от сватбата им винаги да е почивен ден.

„Първата ни среща беше в сладкарница „Романс“ в Симеоново, където 5 часа си говорихме. За първи път срещнах човек, който говори повече от мен“, сподели със смях Беатрис пред LadyZone.

Заради пандемията Мирослав и Зорница редуцират поканените на сватбата 250 гости почти наполовина.

"Получи се – различно, но се получи", сподели Зорница пред bTV.

През изминалата година брак сключи и едно от най-красивите лица на bTV – Алекс Кръстева.

„За нас това не беше просто сватба, а празник на любовта“, сподели водещата на "Тази събота и неделя" пред LadyZone. Тя се врече във вечна вярност на любимия си Владислав Стоянов в Царево.

Пълния обзор можете да прочетете в LadyZone.bg