Малко след като стана ясно, че холивудската звезда Никол Кидман води преговори за ролята на американската актриса Люсил Бол във филма "Being The Ricardos" на Арън Соркин, потребителите в социалните мрежи реагираха остро на избора й.

Това наложи Луси Арнас, дъщерята на Люсил Бол и Деси Арнас, също да се намеси с коментар коя актриса трябва да играе ролята на майка й, пише "Дедлайн".

Сюжетът на предстоящия филм ще се върти около една продуцентска седмица на американския телевизионен ситком "Аз обичам Люси" (I Love Lucy), когато Люсил Бол и Деси Арнас са изправени пред криза, която може да сложи край на кариерата им, както и друга, която да сложи точка на брака им. Сериалът е излъчван по CBS от 1951 до 1957 г.

"Спрете да спорите кой трябва да я играе - тя не прилича на нея, носът й не е същият, не е толкова забавна", казва Арнас, шегувайки се с критиките за избора на Кидман.

"Просто ни се доверете. Ще бъде хубав филм", допълва тя.

Дъщерята на комедийната легенда поясни, че продукцията на Арън Соркин ще проследи връзката на Люсил Бол с екранния й партньор Деси Арнас, както и връзката им на малкия екран, прераснала и извън него.

Луси Арнас успокои феновете на иконичната актриса, че във филма ще има хумор и романтика.

"Не мисля, че ще бъдете разочаровани от него", казва тя.

В ролята на кубинския музикант и актьор Деси Арнас ще влезе испанският актьор Хавиер Бардем.

Вижте какво още каза дъщерята на Люсил Бол във видеото в Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!