Министерско интервю в Нова Зеландия беше прекъснато заради морков с фалическа форма. Смешният видеоклип стана изключително популярен в социалните мрежи и потребителите се съгласиха, че работата от вкъщи с деца определено е предизвикателство.

Кармел Сепулони е поредната жертва на работата от вкъщи. Министърът на социалното развитие на Нова Зеландия давала интервю за местна медия на живо онлайн, когато в офиса й нахълтал нейния син.

На клипът се вижда, че той много държи да покаже на майка си морков с характерната фалическа форма, който намерил в покупките от супермаркета.

„Да, това е моментът, в който даваш интервю НА ЖИВО и синът ти нахълтва в стаята, крещейки и държейки деформиран морков, изглеждащ като мъжката част от тялото“, пише самата Кармел Сепулони в „Туитър“.

„Да, ние наистина се сборичкахме заради морков пред камера и – да, сега ми е много смешно, но тогава не беше“, пише още министърът.

Сепулони поздрави онлайн и други родители, които жонглират работа и отглеждане на деца в домашни условия.

В момента Нова Зеландия е в локдаун заради разпространението на коронавирус в страната. На работа ходят само служители на първа линия, а училищата са затворени.