Мик Джагър не чувства никакво удовлетворение от живота по време на локдауна, ако можем да направим референция към песента "(I Can't Get No) Satisfaction" на "Ролинг Стоунс". Във вторник Мик Джагър пусна изненадваща нова песен в колаборация с Дейв Грол, фронтмена на Foo Fighters.

Парчето "Easy Sleazy" разглежда всички ключови моменти от 2020 г., включително конспиративните теории за ваксините срещу COVID-19 и "затвора", който представлява животът между четирите стени вкъщи.

Докато Грол е зад барабаните и свири на китарата, Джагър пее иронично текстове като "Земята е плоска и студена / Никога не се затопля / Полюсите се превърнаха в киша / Второто пришествие закъснява / Извънземните са сред нас."

Джагър не пропуска да се пошегува и с антиваксърите, както са известни противниците на ваксините, пеейки: "Сложих си ваксината / Бил Гейтс е в кръвта ми / Контролират ума ми".

Не всичко е обречено и мрачно, като във втората половина на парчето Джагър празнува края на локдауна и твърди, че "всички сме се върнали в рая."

"Това е песен, която написах за края на локдауна - с толкова нужния ни оптимизъм", казва 77-годишният Джагър.

Вижте повече за новата песен на Мик Джагър в Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!