Първи гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ във вторник бяха членовете на веселото семейство Джаверович. В пряка връзка от новото си жилище Жени и Ваня – облечени с аксесоари от формата „Сървайвър“, който ги свързва, разказаха за премеждията около дългоочакваното жилище и разкриха повече детайли от плановете си за втората сватба, която ще организират по повод десетгодишнината от брака си.

Снимка: Олег Попов

Брас съставът Old School Trombone изнесе импровизиран концерт за обитателите на дома за стари хора в столичния квартал „Зона Б-5“.

Актьорът Михаил Билалов отпразнува своя 55-ти рожден ден в пряка връзка от заведение на плажа в Бургас. По повод празника Николаос реши да върне Билалов в началото на кариерата му, излъчвайки кадри от ролята му на заека Стоянчо в детски сериал в рубриката „Лека нощ, деца“ през 1994 г.

Снимка: Олег Попов

Билалов разказа за следването си по ландшафт дизайн във Франция, за дъщерите си, за колекционерската си страст към редките и старинни книги, както и за настоящите френски комедии, които превежда и поставя в тандем със своя приятел Николай Урумов.

Сред темите бе и последната му голяма роля като водещ на една от най-популярните телевизионни игри за знания. За радост на мнозина участници, отпаднали на въпросите в играта, Николаос върна Билалов още по-назад във времето – преди 40 години, в Класическата гимназия, със забавен тест по старогръцки език.