По повод първия рожден ден на Арчи на 6 май 2020 г., принц Хари и Меган Маркъл споделиха очарователно видео, в което майка му чете детската книжка "Патица! Заек!". Жестът е част от кампанията #SaveWithStories на неправителствената организация Save Children UK. В кампанията се включиха още Джъд Лоу, Рийз Уидърпсуун, Хелън Мирън, Рита Ора и други известни личности, които прочетоха свои любими детски книжки. Всяко дарение за #SaveWithStories е за децата и семействата, които са най-силно засегнати от кризата заради коронавируса, осигурявайки храна и достъп до учебни ресурси

Малкият Арчи определено беше нетърпелив да види какво има на всяка следваща страница. В края на видеото се чуват смехът и поздравленията на принц Хари, който снима. 

По повод семейния празник принц Чарлз сподели в профила си в Инстаграм черно-бяла снимка, на която е с внука си на неговото кръщене. Пожеланието беше кратко и стегнато - "Честит рожден ден на Арчи, който днес навършва една годинка. Тази снимка на Арчи и дядо му е направена след кръщенето му през юли 2019 г."

Повече за историята около раждането на Арчи и представянето му в обществото четете на ladyzone.bg