Меган Фокс разкри как често е била принуждавана да се облича по начин, който да е "по-малко секси", за да бъде приета по-сериозно в бранша.

По време на скорошно интервю за Who What Wear Меган разкрива за битката си с "психологическите демони" през ранните етапи на актьорската си кариера и как е започнала да мрази известността.

Меган споделя и за контролиращия характер на индустрията, разкривайки, че в ранната фаза на нейната кариера "всички искат да изглежда по определен начин".

"Всички искаха да изглеждам като филмова звезда, за да мога да получа тази роля", казва тя, докато разглежда снимка, направена малко преди да влезе в актьорския състав на филма "Страстите на Дженифър".

"Имах истински проблем с авторитетите, когато бях млада", обяснява тя. "Негодувах срещу хората, които се опитват да ми кажат как да изглеждам, да действам или да говоря."

"Сега съм много по-добре в това отношение", признава тя. "Но в онзи момент, ако се опитвахте да ми дадете определена посока, аз бих тръгнал по обратния път."

По-нататък във видеото Меган говори за очакванията към жените във киноиндустрия, описвайки определен натиск от страна на стилистите към тях да се обличат по начин, който е "по-консервативен".

Въпреки това Меган Фокс не крие своето възхищение от настоящата си стилистка Мейв Рейли, която определя като "прогресивно мислеща" – за разлика от нейните бивши стилисти, които са се опитали да я "скрият".

"Харесвам Мейв, защото тя не е такава", казва Меган. "Тя има наистина добро око и ми харесва факта, че не се страхува."

"Тя не се опитва да ме скрие. Хората се опитваха да ме скрият и да ме направят по-малко секси, за да ме приемат по-сериозно", признава Фокс. "Изобщо не ми пука за това. Просто искам външният вид да е правилният."

Вижте какво още споделя Меган Фокс в Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!