Вокалистът на групата Blink-182 съобщи в социалните мрежи, че след няколко месеца терапия вече се е освободил от рака.

„Току що се срещнах с онколога си и вече няма рак. Благодаря на Бог, на Вселената, на приятелите си, на семейството си и на всички, които ми изпратиха подкрепа и любов. Все още трябва да се изследвам през 6 месеца и ще ми отнеме до края на годината да се възстановя напълно, но днес беше невероятен ден“, написа той в "Туитър".

Снимка: Getty Images

Марк Хопъс разкри за заболяването си в края на юни. Тогава той сподели, че се чувства зле и е изплашен.

В продължение на няколко седмици той споделяше опасенията си с почитателите си в социалните мрежи. Най-вече когато му предстоеше туморът да бъде изследван, за да се прецени дали изобщо може да бъде лекуван и какви са шансовете на музиканта да оцелее.

В крайна сметка се оказа, че шансовете са големи и музикантът го съобщи на феновете си: „Изследванията показват, че химиотерапията работи! Все още имам месеци лечение пред себе си, но това е най-добрата възможна новина. Благодарен съм, объркан и освен това ми е лошо от химиотерапията миналата седмица. Но отровата, която докторите наливат в мен и добрите мисли и пожелания на хората около мен разрушават рака.“

Снимка: Getty Images

Марк Хопъс е вокалист на групата Blink-182, която прави музика от 1992 г. до 2005 г. След няколко годишно отсъствие групата се връща на музикалната сцена през 2009 г. и продължават да свирят и до днес.

Сайтът LadyZone.bg ни припомним за още 7 известни личности, които се сблъскаха с една от най-страшните болести, успяха да се преборят и ще ви убедят, че редовните изследвания са най-важни в борбата с рака: