През последните няколко години името й нашумя и стана разпознаваемо. И това не е никак случайно, защото когато работиш усилено, това винаги дава резултати. Марго Роби беше обявена за най-работливата актриса в Холивуд, като за последните 5 години тя е работила по цели 19 филма.

Снимка: Getty Images

29-годишната австралийка е участвала в 15 игрални филма, има специални участия в 2 филма, работи като продуцент върху 1 филм и участва в 1 късометражен филм. Данните са събрани и систематизирани от сайта partycasino.com.

Най-запомнящите се роли на блондинката са в „Имало едно време в Холивуд“, „Бомба със закъснител“ и „Кралицата на Шотландия“, в които тя си партнира с големи имена в Холивуд като Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Никол Кидман и Чарлийз Терон.

В класацията за най-работливи актриси я следват Никол Кидман и Натали Портман, които съответно са участвали и работили по 16 и по 15 филма.

Снимка: Getty Images

При мъжете топ 3 изглежда така: Никълъс Кейдж, Самюъл Джаксън и Брад Пит. В колко филма са участвали те и защо скоро не сме гледали Кейдж в нито една запомняща се лента, макар че актьорът не спира да работи в последно време - вижте на сайта Ladyzone.bg: