Лора Караджова е в очакване на второто си дете. Това обяви певицата в ефира на "COOL..T" по bTV.

Тя има вече едно дете от друг мъж - дъщеря ѝ Алиса на 5 години. В момента Лора Караджова е бременна в шестия месец и очаква бебе през пролетта.

В студиото на "COOL..T" певицата показа пръстена, с който се сгоди в началото на декември миналата година. Приятелят ѝ диджей Марсел Рохас ѝ предложи брак малко преди коледните празници. Певицата каза още, че няма да издаде пола на бебето, но се чувства много щастлива.

"Абсолютно съм удовлетворена от живота. Благодаря на висшите сили, че ми пращат добра енергия. За сега всичко е наред при мен и съм щастлива. Предполагам, че той го е усетил със сърцето си и като дойде рожденият ми ден, той явно не е имал друго като идея, извади кутийката и каза: "Ще се омъжиш ли за мен?" и това беше. Супер мило и невинно се случи. Аз много го исках, много го обичам. Надали ще се оженим някога и ще вдигнем сватба, защото и двамата не сме фенове на това нещо, но мисля, че това е мил и съкровен жест от негова страна. Пък и една жена, когато е обичана трябва да има един пръстен от мъжа, който я обича."

Караджова представи и най-новата си песен "Такава съм", след 2-годишна пауза, в която не беше пускала песни. В момента тя е готова с поредица от нови парчета, които ще облече в албум. Очакваме той да излезе до края на годината.