С концерт на Лили Иванова и бенда ѝ на 6 септември от 20:30 ч. Община Стара Загора ще открие обновения Летен театър в града. 

Последната среща на примата на българската естрада със старозагорската публика беше през 2017 г., отново в Летния театър, на която тя пожела на жителите и гостите на града едно модерно съоръжение на открито за култура. Пет години по-късно певицата Лили Иванова поканата да открие ремонтирания Летен театър, който ще разполага с 1680 места.

Концертът е част от националното турне на певицата, което включва над 30 града. Кулминацията е концертът в зала „Арена Армеец“ в София на 4 декември. Точно 10 години след първия концерт на Лили Иванова в залата тя се завръща отново в нея. Именно Лили Иванова бе и първият български изпълнител със самостоятелен концерт в „Арена Армеец" през 2012 г., с който постави рекорд от над 15 000 души публика в залата.

На сцената в Стара Загора на 6 септември ще бъдат музикантите от Li Orchestra Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Иван Йорданов-Чери – китари, Веселин Веселинов-Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.