Със сигурност животът на холивудските актьори е пълен с тайни, въпреки „добросъвестните“ опити на папараците да влязат, ако е възможно, даже в тоалетните им. Една от най-дълго пазените тайни обаче е страстта на Леонардо ди Каприо към цигарите, за която той се е страхувал да не бъде разкрита от майка му.

Американският фотограф Стив Айхнер ще публикува книга за работата си като папарак през 90-те и една забавна история, която сподели предварително, включва Леонардо ди Каприо, Джони Деп и тайната, която трябвало да бъде опазена от Ирмелин ди Каприо.

Снимка: Getty Images

Айхнер не уточнява за коя година става дума, но през 90-те и Деп и Ди Каприо вече са звезди. Джони Деп е участвал във филма на Тим Бъртън „Едуард ножиците“, а през 1993 г. Леонардо ди Каприо се повява във филма „Защо тъгува Гилбърт Грейп“ и получава първата си номинация за „Оскар“. По тази причина когато фотографът забелязал двамата актьори да си купуват нещо от магазинче за цигари и бонбони, веднага ги снимал.

Стив Айхнер си спомня, че след като направил снимките, си тръгнал по пътя, но няколко секунди по-късно бил настигнат от Леонардо ди Каприо. Актьорът помолил фотографа да не публикува снимката никъде, като в замяна обещал да ми позволи да го снима отново. Айхнер поискал да научи причината и тогава Ди Каприо признал, че майка му ще бъде много разочарована, ако разбере, че има този вреден навик.

Снимка: Getty Images

Леонардо ди Каприо поддържа много добри отношения с майка си и на церемонията по раздаването на наградите „Оскар“ през 2016 г., когато актьорът най-после получи заслужената статуетка, звездата доведе майка си.

Сега тайната е разкрита, но можем да предположим, че Ирмелин вече знае, че синът ѝ някога е пушил. През 2016 г. Джони Деп се пошегува с това, че дори като възрастен мъж, Леонардо продължава да се страхува майка му да не го хване, че пуши.

Всъщност от доста години звездата от „Титаник“ се е откъснал от цигарите. Вече използва само електронни цигари и дори е известно, че през 2012 г. е помогнал на актьора Робърт Патинсън също да се откаже.

На сайта LadyZone.bg може да прочетете още любопитни истории за холивудските звезди:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!