Търновецът Красимир Низамов не успя да стигне до финала на кулинарното предаване MasterChef, но се превърна в любимец на публиката и дори беше определен за най-интересния участник в предаването.

Снимка: bTV

Краси е доказателство, че никога не е късно да намериш пътя си и да промениш в живота си. Понякога единственото, от което се нуждаеш, е любов. Младият мъж е имал бурно детство, често си е навличал неприятности, предпочитал е да стои на пейката пред училището, отколкото вътре и с поведението си е предизвикал побеляване на косите на баща си.

34-годишният Красимир беше гост в предаването „Преди обед“ по bTV и разказа вдъхновяващата си история. Преди да се запали по готвенето, мъжът е работил какво ли не – от строителство до фотография. И именно докато е принуден да работи нещо, което не обича във фотографско студио, среща и голямата любов. Краси се влюбва в Дани и двамата създават семейство.

Именно жената до него го насърчава да влезе в предаването. Той не иска, защото не се чувства достатъчно подготвен, но в крайна сметка се съгласява и така започва едно от най-вълнуващите приключения в живота му.

Сега Красимир е сигурен какъв път ще поеме в живота си. Той е решен да стане професионален готвач и се надява да му се отдаде възможност да работи в тази сфера, за да натрупа знания и опит, преди да осъществи голямата си мечта – да отвори свой хостел с градинка, в която да отглежда зеленчуци.

„Аз съм селянин, израсъл в панел“, пошегува се Красимир.

Може да гледате цялото интервю с него във видеото от предаването "Преди обед" в сайта LadyZone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!